Despre noi

       Errea Sport S.p.A. este o companie italiană specializată în producția de îmbrăcăminte tehnico-atletica, fondată în 1988 la San Polo di Torrile (Parma, Italia). Errea a fost prima companie italiana de articole tehnico-sportive acreditata cu certificarea standard  Oeko-Tex, certificare care asigură că materialele textile din care sunt confectionate echipamentele sunt lipsite de substanțe chimice nocive.

       În câțiva ani, datorită calitatii înalte a produselor sale, designului inovator si atentiei la detalii, Errea a crescut neîngrădit, devenind sponsor  tehnic pentru un număr impresionant  de cluburi sportive, de la echipele de amatori la unele dintre cele mai renumite cluburi din Italia și din întreaga lume.

       Pentru a atinge excelența  inovația este o necesitate. Acesta este motivul pentru care pe lângă gama de articole de imbracaminte, Errea a dezvoltat gama "Wear 3D", linie de bază pentru antrenament, conceputa pentru sportivii care se antreneaza pentru a câștiga. Aceste echipamente sunt solutia ideala pentru sportivii care doresc sa atinga performante tot mai bune  si să se simtă în largul lor chiar și în cele mai solicitante condiții, deoarece sunt produse cu cele mai inovatoare și sofisticate tesaturi.

       Ulterior, în 2009, Errea a lansat o noua linie de îmbrăcăminte: "Republica", gamă de articole de imbrcaminte pentru timpul liber, conceputa pentru tinerii care doresc să inventeze stilul  liber.